Nyeste lån i Danmark

0 Comments

Nyeste lån

Nyeste lån er listet online. Lånene bliver konstant billigere, og det er værd at tjekke, når du søger hurtige og billige lån til forbrug

Nyeste lån er listet online, og du bør holde dig opdateret om de nyeste lån, hvis du er interesseret i at optage hurtige forbrugslån. Konkurrencen blandt udbyderne af hurtige og nye lån på internettet er hård, fordi markedet er voksende, og alle vil have en del af dette marked. Mange – især unge – danskere låner penge online, og det får stadig flere låneudbydere til at komme på banen med gode tilbud.

Gratis lån

Faktisk er konkurrencen spidset så meget til, at det her i starten af 2020 nu er muligt gratis at låne penge. ‘Gratis’ betyder, at det første lån, du optager hos en bestemt låneudbyder, kan optages uden det, der hedder ‘stiftelsesomkostninger’, altså at du ikke skal betale gebyr for at optage lånet. En del låneudbydere giver desuden rentefri mindre lån, så du dermed heller ikke skal betale renter i lånets løbetid.

Ingen gebyrer eller renter

Selvfølgelig får du ikke pengene forærende , men det betyder, at du med lidt research faktisk kan finde låneudbydere, der tilbyder dig at låne mindre beløb, typisk under 5.000 kr., hvor du simpelthen kun skal betale lånebeløbet tilbage. Ingen ekstra omkostninger. Det svarer nærmest til at låne penge af en ven.

Der skal kunder i butikken

Hvorfor er der udbydere af kviklån på 2 minutter, der tilbyder den slags? De tjener jo ingen penge ved udlånet. Nej, ikke umiddelbart, men de håber selvfølgelig på, at du vender tilbage en anden gang for at låne penge, og næste gang er det ikke længere gratis. Tilbuddene om at låne gratis svarer derfor lidt til supermarkedernes mest vilde tilbud, hvor de vil trække kunder til butikken, fordi kunderne så også køber andre ting end tilbuddene.

Andre fordele for dig

Men udover de mere ekstreme eksempler med gratis lån, så er der blandt de nyeste lån en hel del gode tilbud generelt. Konkurrencen gør, at låneudbyderne forsøger at profilere sig på forskellig måde, og der kan derfor også være favorable vilkår i forhold til de afdrag, altså ydelserne, du skal betale på lånet. En del udbydere tilbyder således afdragsfri måneder, så du kan optage et pænt forbrugslån og undervejs i løbetiden få helt op til 3 afdragsfri måneder nogle steder. Det kan være godt med denne fleksibilitet.

Betal et gammelt lån ud med et nyt

De nyeste lån er derfor værd at tjekke, dels for dig, der er interesseret i at optage et hurtigt lån online, dels for dig, der allerede har et lån, du afdrager på. For hvis du et andet sted kan låne penge gratis, så kan du jo betale dit gamle lån ud med det nye og dermed slippe for at betale flere renter. Du skal selvfølgelig så være sikker på, at du kan betale det nye lån som aftalt med udbyderen. De gratis eller meget billige lån er nemlig typisk mindre lån, der skal betales tilbage hurtigt, oftest på maksimum en måned.

Hold dig opdateret

Men hvis du har brug for at optage et hurtigt lån, så hold dig opdateret blandt de nyeste lån på internettet, så du kan slå til, når du finder det rigtige for dig i din situation. Husk altid at sende låneansøgninger til flere udbydere, så du reelt kan sammenligne tilbuddene. Når du så modtager lånetilbud, vælger du det bedste, inden du underskriver og sender det retur.